tirsdag 14. august 2007

Fredtuntur på fjellet






Årets tur var til Åreld på Golsfjellet mellom Valdres og Gol. På lørdagen mannet Olav, Karoline og jeg oss opp til langtur, mens de andre skulle slappe av og leke i bakken.. så vi gikk innover fjellet, i kraftig medvind! Toppene besteg vi stort sett ved å strekke armene ut og la vinden føre oss til topps! Noen krefter brukte vi når sant skal sies, brorparten av disse på veien hjem, i tilsvarende heftig motvind. En fantastisk natur- og skiopplevelse!

Vinterturer med Fredtun byr ellers på masse annet bra. Takk til Karro og Olav for en fin tur, det samme til Magnar, Grethe, Heidi og dere andre som lagde i stand en kjempehelg! Akekonkurransen gikk fint helt til finalen, hvor det ble et klart tap mot Trygve Austeng. Semifinalen det er bilde av lenger nede her endte med en snøfonn forfra og Olav i god hastighet bakfra..




Da gjenstår det bare siste finpuss på skiform og planlegging før vi er helt klare til påsketur, Operasjon 2465, eller på folkemunne: Operasjon Close To Heaven. Jeg kunne ikke gledet meg mer!

Ingen kommentarer: